• Säkra betalningar
  • Snabb leverans
  • Egen serviceverkstad
Χ Sök produkt
0
Varukorg
Summa 0,00 kr

Eftersom kaffe är extremt känsligt för syre och fort blir gammalt säljs det färdigmalna kaffet endast i mindre förpackningar. Det är viktigt att ha din bryggteknik i åtanke när du förbereder malet kaffe, eftersom vissa bryggtekniker och kaffeutrustning behöver grövre eller finare kaffepulver. Ju mer du bearbetar kaffet, desto finare blir kaffepulvret. Kvaliteterna på malet kaffe som ofta används inkluderar:
Olika malningsgrader

Grovmalet kaffe

Tjocka kaffepartiklar som är ungefär lika stora som kosher salt.
Mediummalet kaffe

Grusiga partiklar som är ungefär lika stora som grov sand.
Finmalet kaffe

Släta vid beröring av partiklar med ungefär samma storlek som granulat av bordssalt eller socker.
Extra finmalet kaffe

Hitta extremt partiklar som är mindre än granulat av bordssalt eller socker.
Turkisk kaffe

Ett fint pulver som liknar mjöl.

ALRp Agentur AB Rimfrostgatan 2B 212 23 Malmö Telefon: 040-321730 Email: info@espressoshop.se

Produktion & Design: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Vänligen välj
företag eller privatperson

Företag Privatperson